IMG_1604                           logo-vakkert-og-ekte-trude

Mitt navn er Trude Clementsen. Jeg bor på Vestlandet, og driver en liten gullsmedbutikk, som mine foreldre startet tilbake i 1987. Der begynte jeg først som ferievikar og ettermiddagshjelp. Før jeg reiste til Molde for å studere IT og økonomi. Mens jeg var midt i studiene ble min eldste datter født. Når jeg returnerte hjem, fortsatte jeg å jobbe i familebedriften. Jeg har et brennende lidenskap for ekte smykker, og det føltes naturlig for meg å fortsette og utvikle forretningen.

Vi er tilknyttet en kjede av likesinnede gullsmeder og etterfølgere, og jeg har vært priviligert til å få være med i produktutvalget, som har reist til juvelmesser rundt i Europa. Her har vi fanget opp mye inspirasjon, nye spennende produkter og produsenter. Det er alltid interessant å få se nye trender og vinklinger i faget vårt. Og jeg har tilegnet meg mye kunnskap om varer, merker og markedet generelt.

Den senere tid har jeg sittet som styremedlem i kjedeselskapet vårt, som er helt og holdent medlemsstyrt og eid.

Nå har jeg tatt steget ut i bloggingens verden. Det skal bli spennende. Jeg ønsker først og fremst å dele min kunskap og inspirasjon med alle der ute. Til å begynne med blir det nok å føle seg fram, og jeg snubler ofte mens jeg går.. Men etterhvert håper jeg å få til en ypperlig blogg for alle der ute som er interessert i Vakre Ekte Smykker!

Enjoy!

Trude

Blogglistenhits