København-Pisa

København-Pisa

Grytidlig om morgenen 14. mai satt vi oss på flyet fra Bergen til København. I København hadde vi et innlagt pitstop på 4 timer, akkurat nok til å ta metroen ned til sentrum og nyte en rolig frokost midt i hjertet av byen. Allerede før butikkene åpnet og gatene sydet av liv, var vi på plass. Dansk morgenmad ble inntatt på kafe Europa midt på Amagertorv på Støget. IMG_3772

Mens vi satt der og nøt vårt måltid, våknet byen til liv, og innen vi gikk der i fra, hadde butikkene åpnet, og byen ble fylt med folk.

IMG_3774

Da var det på tide for oss å komme oss tilbake til Kastrup for neste stopp, Pisa, hvor vi hadde booket oss inn på et hotell for IMG_3916natten. Hotellet var ikke mye å skryte av, men det lå fabelaktig til, like ved det skjeve tårn, og ikke langt fra byens restauranter. Ved det skjeve tårn, vrimlet det av mennesker, og vi var tydeligvis ikke de eneste som ønsket å se dette byggverket, som ble bygget ferdig i skjev tilstand. Men, et fasinerende skue var det. Det holdt for oss å nyte synet av tårnet fra alle vinkler, men vi gikk ikke opp i tårnet. Det får bli en annen gang. En liten tur rundt i byen ble det. Og vårt første måltid på Italiensk jord, en deilig pizza, selvfølgelig med vin til. Vår drømmetur til Italia har begynt!

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *