8 dagerstur til Italia

8 dagerstur til Italia

Pinseaften reiste vi 3 damer på en 8 dagers tur til Italia. Det ble åtte minnerike dager. IMG_4023Mange gode opplevelser, og mange inntrykk å fordøye. Turen gikk til Cinque Terre via København og Pisa. I Cinque Terre tok vi bena fatt og gikk fra ende til annen, en fantastisk tur i et vakkert landskap! Fra kysten gikk turen innover i landet, til lille sjarmerende Lucca. Så satte vi kursen mot Firenze og alt den koselige storbyen har å by på. Turen ble avsluttet med en fantastisk dag i Roma, hvor vi hadde booket hjemflyturen fra.

IMG_4466Åtte dager går fort, iallefall når man spekker dem med gode  opplevelser. Vi simpelthen elsker Italia, og landet står fortsatt øverst på listen over reisemål!

Previous post
Next post

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *