Spor

Spor

Idag vil jeg vise den unike serien fra Sylvsmidja, Spor. Designet av Anne Lise Tollefsen, opprinnelig klesdesigner, og produsert i sin helhet hos Sylvsmidja på Voss. Alt laget i 930 og 830 sølv. Inspirasjonen til Spor kommer fra norsk natur og kulturarv.

Collie Spor
Collie Spor

Med klare referanser til tradisjonell smykkekunst, men laget både med moderne og retro inspirert vri. Overflatene er inspirert av former man finner i naturen, der det matte og blanke framhever hverandre.

Armring Spor
Armring Spor

Anne Lise Tollefsen har eget galleri og butikk på Bryggen i Bergen. Sylvsmidja er kjent for sitt unike fagmiljø, med en av norges beste kompentanser på sølvarbeider. Sylvmidja er en hjørnesteinsbedrift på Voss. Man kan derfor være trygg på at kvaliteten på smykkene fra Spor er den ypperste. Smykkene blir også solgt i utvalgte gullsmedbutikker rundt om i Norge.

Langt kjede Spor
Langt kjede Spor

Smykkene kan kombineres på en personlig måte, og til ulikt bruk, og til ulike uttrykk. Bruk gjerne flere av smykkene samlet, det blir super lekkert!

Spor Sylvsmida
Spor Sylvsmida

Dette er norsk design og håndtverk på sitt beste! Kortreist og bærekraftige produkt! Velg norsk, helt enkelt!

 

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *